Bluetree.ro | Banner
creare banner,pret banner,realizare banner,design banner pret,
14949
serviciu-template-default,single,single-serviciu,postid-14949,_masterslider,_msp_version_2.25.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Banner

„Indiferent dacă-l utilizați atât online cat și offline un banner oferă un avantaj față de concurență.”

De ce este un banner important ?

Banner-ele sunt cel mai simplu și mai eficient mod de a capta atenția potențialilor clienți. Banner-ele au un potențial foarte mare de a influenta consumatorul si pot fi folosite pentru a afișa informații despre serviciile si produsele dvs. într-un mod mai atractiv. Experiența si înțelegerea mediului online cat si offline ne transforma într-o alegere de încredere ce asigura calitatea și eficiența serviciilor.

Cum este creat un banner de succes?

Pentru realizarea unui design de banner publicitar bine conturat este necesara o experiența vasta in publicitate si design. Banner-ele publicitare sunt concepute pentru a atrage atenția unei persoane și de a fi memorabile, chiar daca au fost observate pentru o scurta perioadă de timp.

Cercetarea de piață este unul din elemente cheie in crearea unui banner de succes. Banner-ul stimulează clientul sa aleagă serviciul sau produsul dvs. Din totalul timpului pe care utilizatorii îl petrec pe o pagina web, intre 7% si 12%  este alocat vizionarii banner-elor publicitare.