Politică de confidențialitate

 

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile în ceea ce privește securitatea informațiilor

Date cu Caracter Personal ale Beneficiarului înseamnă orice Date cu Caracter Personal prelucrate în numele Beneficiarului de un Furnizor sau de către un Împuternicit Subcontractat;

GDPR

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

Citiți cu atenție această politică de confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor personale descrise în această politică de confidențialitate. Tu și Custard Mazesunteți de acord să respectați Politica de confidențialitate.

Custard Maze SRL înregistrată ca societate comercială românească, sub numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J40/11274/2017, CUI 37893532, în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului www.bluetree.ro și a tuturor altor site-uri , domenii, subdomenii și aplicații alătuate acestuia, se angajează să păstreze caracterul confidenţial al datelor de natură personală ale utilizatorilor, ajunse în posesia Custard Maze SRL în momentul înregistrării pe site sau a instalării aplicațiilor, înregistrării la newsletter sau prin alte modalități

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc)

Custard Maze SRL a protejat și protejează  datele personale din bazele de date pe care le deține și pe care le administrează, iar Clienții noștri sunt instruiți cu fiecare ocazie cu privire la aspectele legale și etice legate de colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, website-ul nostru a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță

Accesul la site-ul www.bluetree.ro și utilizarea de către toți vizitatorii sunt guvernate de Termenii și condițiile www.bluetree.ro, pe care trebuie să le citiți și să le acceptați ca o condiție pentru utilizarea site-ului bluetree.ro

La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browser-ului utilizat cât și fisierele pe care le-ati accesat. Aceste informații sunt doar stocate, nu se proceseaza și nu se trimit unor terțe persoane

Operatorul

Operatorul pentru datele personale colectate prin intermediul site-ului www.bluetree.ro poate fi contactat la office@bluetree.ro. Operatorul este persoana sau organizația care controlează scopurile pentru care sunt utilizate datele dvs. personale și mijloacele utilizate pentru procesarea și protejarea acelor informații.

Ce informații colecm?

Pentru a vă oferi serviciile noastre, este posibil să colectăm și să păstrăm o evidență a informațiilor personale despre dvs. de pe site-ul www.bluetree.ro. Aceste informații pot include informații generale, cum ar fi adresa dvs. IP, data / ora accesului, detaliile fișierelor sau paginilor consultate, pagina de la care a avut loc accesul, navigatorul de internet și sistemul de operare folosit.

De asemenea, putem utiliza module cookie (vedeți mai jos).

Custard Maze SRL poate trimite clienților săi notificări periodice – mesaje în scop publicitar; Custard Maze SRL nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator poate opta în orice moment pentru ştergerea datelor sale personale.

Cum vom folosi informațiile dvs.?

Datele colectate din utilizarea site-ului www.bluetree.ro de către orice utilizator sunt păstrate în scopuri statistice.

De obicei, vom stoca informațiile dvs. personale pentru perioada în care utilizați orice site web alCustard Maze SRL și pentru o perioadă rezonabilă după ce ați încetat să o utilizați. Vă rugăm să ne informați când încetați definitiv să utilizați toate site-urile ale Custard Maze SRL.

Cookies

În comun cu mulți alți operatori de site-uri web, este posibil să folosim tehnologia standard numită “cookie-uri” pe acest site. Fișierele cookie sunt mici fragmente de informații stocate de browserul dvs. pe hard disk-ul computerului. Cookie-urile noastre ne permit să vă identificăm și să stocăm informații despre serviciile pe care le utilizați la vizitele dvs. Cele mai multe browsere acceptă automat cookie-urile, dar de obicei puteți schimba browser-ul pentru a preveni stocarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, acest lucru va limita serviciul pe care vi-l putem furniza. Asigurați-vă că setările pentru cookie ale browserului dvs. sunt așa cum doriți.

Mai multe detalii despre politica de cookies aici: Politica de Cookies

Securitatea datelor personale

Custard Maze SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Custard Maze SRL are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: furnizare de servicii web design, marketing digital și publicitate.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

În calitate de utilizator (vizitator care se înregistrează și transmite datele personale de tip nume, e-mail, număr de telefon prin formularul de contact) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru demararea colaborării partea de web design si marketing digital. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea demarării discuțiilor și contractului dintre Custard Mazeși clienți.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către Custard Maze.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: office@bluetree.ro.

Alte mențiuni

Orice persoană are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de exemplu: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială ). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.